Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sonderwal Autosport

Schrijf je in en word ook lid!

Like op Facebook

Volg mij via Twitter

Aantal bezoekers

Word ook lid! Klik hier


Recente Blogs


Nieuwste foto's


Nieuwste video's

MaX5Cup 20151104 race 1

2530 views - 0 comments

Wouter + Yoram DNRT

4203 views - 0 comments

Wouter + Sjoerd DNRT

4175 views - 5 comments

Wouter + Sandra DNRT

3547 views - 0 comments

Kalender

Wouter en de plannen voor 2010

Tijd voor een update over het lopende autosportseizoen!


In welke klasse kom ik uit?


Binnen het DNRT kom ik uit in de 'Auto's A Tourklasse': deze klasse is voor tour en GT-wagens van allerlei soorten. Heel veel verschillende merken en typen auto's kunnen in deze klasse meedoen. In de klasse rijden onder andere Ford Sierra's, Citroen Saxo's, allerlei soorten BMW's en Alfa's. Een zeer gevarieerde klasse dus met veel verschillende auto's met verschillende vermogens.


Deze klasse is een opstapklasse en met mijn Ford Sierra kan ik erg leuk meekomen. In de tot nu toe verreden races heb ik steeds voortgang geboekt (mijn snelste rondetijd was de eerste race 2.17 min en tijdens de 3e race zat deze al op 2.13 min!!) en ik hoop dat uiteraard vol te kunnen houden!


Op het moment van schrijven zijn er nog 3 racedagen (6 races) te rijden in dit seizoen. Deze kan ik, zoals het er nu naar uit ziet, gewoon rijden en dus het kampioenschap voltooien! Een erg leuke ervaring voor mijn allereerste race-seizoen en dit smaakt uiteraard naar meer!!


Financiƫle steun van sponsors/donateurs


Om ook komend seizoen weer mee te kunnen rijden in een kampioenschap zijn er echter wel meer financiƫle middelen nodig. Sponsoren zijn hierbij van groot belang!!


Er zijn verschillende manieren om mij te sponsoren. Hierbij zijn nog een paar opties die nog bekeken moeten worden, zoals bijvoorbeeld een 'Club van 100'. In ieder geval zal ik iedere sponsor zoveel mogelijk betrekken bij alle gebeurtenissen op autosportgebied. Elke sponsor zal uireraard genoemd worden op mijn website. Daarnaast zijn er natuurlijk de mogelijkheden tot het tonen van sponsoring op de auto (de auto rijdt in het kampioenschap maar natuurlijk ook op tijdens het VrijRijden, waardoor een zo groot mogelijke doelgroep bereikt kan worden), mijn overall, helm en andere mogelijkheden.


Sponsorplan


Mijn sponsorplan is klaar en op te vragen via het contactformulier. Hierin staan alle mogelijkheden voor sponsoring en de bijbehorende prijzen. Vergeet in je aanvraag niet je e-mailadres te vermelden waarop je het sponsorplan wenst te ontvangen (PDF-bestand).


Ook leuk om te weten..


is dat de races binnen het DNRT een zeer open karakter hebben. Dit houdt in dat sponsors en relaties veelal de races van dichtbij kunnen meemaken. Een bezoek aan de pitstraat en zelfs de pitbox behoren hierbij tot de mogelijkheden. Tevens vind ik het zelf altijd leuk om anderen de autosport ook van dichtbij mee te laten maken. Een uitermate geschikte manier om iemand de kick van het racen te laten voelen, is door iemand mee te laten rijden in de auto op het circuit. De jaarlijks georganiseerde Sponsordag van het DNRT is hiervoor een prima gelegenheid (tevens voor mogelijke zakenrelaties van de sponsor!!). Wat ook tot de mogelijkheden zal gaan behoren, is het meerijden tijdens de VrijRijden-sessies op Zandvoort (deze mogelijkheid is er nu al, wanneer hiervoor interesse is adviseer ik absoluut om mij dit kenbaar te maken, zodat we kunnen bekijken hoe we dit gaan organiseren.)

* mijn zwager die meerijdt in mijn vorige Ford Sierra