Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sonderwal Autosport

Schrijf je in en word ook lid!

Like op Facebook

Volg mij via Twitter

Aantal bezoekers

Word ook lid! Klik hier


Recente Blogs


Nieuwste foto's


Nieuwste video's

MaX5Cup 20151104 race 1

2530 views - 0 comments

Wouter + Yoram DNRT

4203 views - 0 comments

Wouter + Sjoerd DNRT

4175 views - 5 comments

Wouter + Sandra DNRT

3547 views - 0 comments

Kalender

Seizoen 2011

Het seizoen 2011 staat voor de deur en ik heb er zin in!! Er zijn nieuwe, veelbelovende plannen om na mijn eerste raceseizoen (dat bijzonder leerzaam is geweest!) een gooi naar de podiumplaatsen te gaan doen!


Komend jaar wil ik wederom gaan rijden in de Toerklasse A van het DNRT. Deze klasse is mij bijzonder goed bevallen; het respect op en naast de baan, de ongedwongen sfeer en de omgang met de andere deelnemers en toeschouwers is geweldig!!


Komend jaar wil ik in ieder geval in de top 10 gaan rijden, en wellicht is een plek op het podium ook een van de mogelijkheden.


Ook komend jaar zijn sponsoren van groot belang. In de opkomende markt is er voor sponsoren ook weer meer winst te halen door het maken van reclame in de autosport.


De mogelijkheden voor sponsoring en de plannen voor komend seizoen zijn weer opgenomen in het vernieuwde sponsorplan 2011. Indien je dit plan wil ontvangen, verneem ik dat graag! Je kunt het sponsorplan aanvragen via de contactpagina. Vergeet niet aan te geven aan wie ik het plan kan sturen en of dit digitaal (PDF-bestand) of per post verstuurd mag worden.


Tot snel!!


Groet,


Wouter