Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Sonderwal Autosport

Schrijf je in en word ook lid!

Like op Facebook

Volg mij via Twitter

Aantal bezoekers

Word ook lid! Klik hier


Recente Blogs


Nieuwste foto's


Nieuwste video's

MaX5Cup 20151104 race 1

2530 views - 0 comments

Wouter + Yoram DNRT

4203 views - 0 comments

Wouter + Sjoerd DNRT

4175 views - 5 comments

Wouter + Sandra DNRT

3547 views - 0 comments

Kalender

Welkom                                                                                     

Welkom op de persoonlijke website van Wouter Sonderwal.


Wouter Sonderwal behaalde begin 2009 zijn race-licentie. De eerste fase van zijn jongensdroom is hiermee vervuld. Op weg naar een carrière als coureur is hij nu op zoek naar die mensen die hem willen ondersteunen in het completeren van deze jongensdroom. Via deze site zal Wouter u kennis laten maken met wie hij is en wat hij zo graag doet.


Geinteresseerd geraakt? Lees dan snel verder over Wouter op deze pagina...            

Wouter bij zijn eigen trots.

Op 4 juni 1980 werd Wouter geboren in Anna Paulowna, een klein plaatsje in Noord-Holland. In zijn derde levensjaar verhuisde hij naar Zwaanshoek (N-H), waar hij opgroeide. Momenteel woont wouter samen met zijn vriendin in Hoofddorp.


Na de basischool heeft Wouter zijn MAVO-diploma gehaald. Aansluitend is Wouter verder gaan leren aan de Middelbare Hotelschool in Amsterdam. Hier leerde hij voor kok en banketbakker, dat prima aansloot bij zijn liefde voor koken.


Op zijn twaalfde jaar raakte hij in de ban van de autosport. Toen wist hij het al; "ooit zal ik als coureur over de circuits rijden op jacht naar het podium, met als het ultieme doel het behalen van het kampioenschap".


Ieder weekend was hij dan ook wel te vinden op het Circuitpark Zandvoort, waarmee zijn liefde voor de autosport alleen maar is gegroeid.


Naarmate Wouter ouder werd, veranderde langzaam de vraag óf hij ooit op het circuit zou kunnen komen, meer in de vraag wannéér hij op het circuit zou komen.

Wouter zijn voormalige circuitwagen.


Inmiddels heeft Wouter veel ervaring opgedaan in het circuit-rijden door regelmatig gebruik te maken van de VrijRijden dagen op het Circuitpark Zandzoort. Ondertussen is hij nog steeds druk zoekende naar sponsoren, waardoor hij mee kan gaan rijden in een kampioenschap.